Lujaa laatua – Betonointityöt Porista koko Satakunnan alueelle

Kaikki yhteystietomme

Lännen Timanttipurku Oy tuottaa laadukkaat betonointityöt Porista käsin koko Satakunnan alueelle. Palveluihimme kuuluvat pystysaumapumppaus, plaanotustyöt, lattia- ja kaatovalut sekä muottityöt. 

Tutustu alla tarkemmin palveluihimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous betonointitöille, kun tarvitset lujaa laatua. Saat meiltä aina erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Pystysaumapumppaus

Pystysaumapumppaus on laji, joka vaatii tarkkaa työskentelyä sekä paljon kokemusta. Se on erikoistekniikka; saumavalumenetelmä, jolla elementit liitetään yhteen pumppaamalla liitoskohtiin valumatonta erikoisbetonia. Pystysaumapumppaus sopii moniin eri kohteisiin, ja sillä voidaan pumpata kaikki betonielementtien saumat ja reiät.

Tutustu myös timanttitöihin

Lattiavalut

Tilatessasi valutyöt meiltä saat ensiluokkaiset lattiat kohteeseen kuin kohteeseen. Valamme betonilattioita esimerkiksi kerrostaloihin, liike- ja toimistotiloihin, kauppakeskuksiin, teollisuudelle, parkkihalleihin sekä tunnelityömaille.

Katso myös purkutyöt

Kaatovalut

Teemme pienimuotoisia ja keskisuuria valu- ja muottitöitä. Pumpuillamme hoituvat myös keskisuurten lattioiden oikaisutyöt.

Lue myös kuljetus- ja nostopalveluistamme

Muottityöt

Meiltä onnistuvat myös kaikki työmaan eri vaiheiden muottityöt.

Yhteydenottokuvake

Jätä tarjouspyyntö betonointitöistä – toimimme Porista käsin koko Satakunnan alueella!

Täytä lomake täällä