Laadukkaat timanttityöt Porista koko Satakunnan alueelle

Tavoitat meidät täältä

Lännen Timanttipurku Oy tarjoaa laadukkaat timanttityöt Porista koko Satakunnan alueelle. Palveluihimme kuuluvat timanttiporaus, -sahaus ja -hionnat, tiili- ja betoniroilotus ja etuputsi- sekä piikkaustyöt. Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö tarvitsemastasi timantti- tai muusta työstä. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Timanttiporaus

Timanttiporaamamme reiät ovat mittatarkkoja, siistejä ja eivät vaadi jälkitöitä.

Teemme timanttireiät pienistä 22 mm:n rei'istä aina jopa 1000 mm:n reikiin asti. Reiät ovat porattavissa kattoihin, seiniin, lattioihin sekä ikkuna- ja oviaukkoihin.

Tutustu myös purkutöihin

Timanttisahaus

Timanttisahaus toteutetaan koviin materiaaleihin, kuten betoniin, asfalttiin tai kiveen. Timanttisahaamme seinät, katot, lattiat, suurennamme ovi- ja ikkuna-aukkoja sekä muokkaamme myös betonielementtejä.

Lue myös betonointitöistä

Tiili- ja betoniroilotus

Roilotamme urat, eli roilot, tiili- ja betoniseiniin sähköjohtoja sekä pistorasioita varten. Teemme roilot mittatarkasti. Työ on myös pölytöntä, joten sen voi hoitaa kätevästi käytössä olevissa tiloissa, ilman pölyhaitan syntymistä.

Katso myös kuljetus- ja nostopalvelumme

Timanttihionnat

Timanttihionta sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Useimmiten hionta tehdään valun jälkeen, jolloin sillä poistetaan betoniliima sekä valmistellaan lattia pinnoitteita varten. Timanttihionnalla voidaan myös muun muassa kunnostaa vanhat betonilattiat erinomaisesti.

Uudiskohteiden etuputsityöt

Suoritamme etuputsityöt käyttämällä muun muassa piikkauskoneita sekä timantti- ja kivilaikkoja. Etuputsaamalla voidaan viimeistellä betonipinnat ennen varsinaista paikkaus- ja tasoitetyötä. Käytämme tehokkaita imureita, joilla voimme minimoida putsista aiheutuvan pölyn määrän.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä Lännen Timanttipurku Oy:hyn ja jätä tarjouspyyntö tarvitsemallesi timanttityölle. Toimimme Porista käsin, mutta olemme käytettävissäsi koko Satakunnan alueella!

Kaikki yhteystietomme