Varmat kuljetus- ja nostopalvelut Porista koko Satakunnan alueelle

Kaikki yhteystietomme

Saat Lännen Timanttipurku Oy:ltä varmat kuljetus- ja nostopalvelut yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löytyy kattava valikoima kurottajia, kaivinkoneita sekä kuormaajia. Tältä sivulta voit lukea lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään ja pyydä meiltä tarjous! Palvelemme Porista käsin ja olemme käytettävissäsi koko Satakunnan alueella.

Kurotusta ja siirtoja

Tarjoamme kurottajapalvelut rakennustyömaiden vaativiinkin lastaus-, nosto- ja siirtotöihin. Voit vuokrata meiltä monipuoliset koneet ja lisälaitteet sekä ammattitaitoisen kuljettajan vaativiinkin nostotöihin. Käytössämme on kolme eri kokoluokan vahvaa monitoimista kurottajaa.

Kurottajamme kykenee nostoihin 4500 kiloon saakka ja nostokorkeus ulottuu 21 metriin. Kurottaja on ympäripyörivä, monipuolisesti varustettu ja vaativiin tehtäviin tarkoitettu kone. Meiltä löytyvät myös kiinteät 12 metrin ja 17 metrin näppärät yleiskoneet. Koneitamme ajavat aina osaavat ammattikuskit.

Pienempiin nostoihin ja siirtoihin meiltä löytyy myös trukki ja henkilönostin. Kaivuutöihin, konepurkuihin, kuormaukseen sekä siirtoihin käytämme pienkaivinkoneitamme ja kuormaajia.

Tutustu myös timanttitöihimme
Yhteydenottokuvake

Jätä tarjouspyyntö kuljetus- ja nostopalveluista – palvelemme Porista käsin koko Satakunnan alueella!

Täytä lomake täällä